L'ICA

JUNTA DE L’ICA

Som un grup de persones que creiem fermament en el paper que desenvolupa l’ICA en l’antropologia catalana i que pensem que és i ha de continuar sent un espai de trobada, desenvolupament i difusió de la disciplina i de les persones que la practiquen.

Aprovada en Assemblea General el dia 22 de juny de 2021.

Presidenta:

Araceli Muñoz Garcia

Vice-president:

F. Xavier Medina

Secretària:

Rosy Lázaro Castellanos

Tresorera:

Saida Palou Rubio

Vocals:

Begonya Enguix Grau

Olga Jubany Baucells

Incorporació de vocals (aprovat en Assemblea extraordinària el dia 14 de setembre de 2022)

Elisa Alegre Agís

Jose Antonio Langarita Adiego

Josep Martí Pérez

Diana Mata Codesal

Ismael Montserrat Triay

Arnau Poy Renau

COM S’ORGANITZA:

La junta s’organitza en comissions i assumeix responsabilitats de
forma col·lectiva i comissionada. Al marge de la distribució nominal dels càrrecs que és necessària per complir formalment amb els estatuts de l’ICA,

OBJECTIUS DE LA JUNTA:

  • Potenciar el paper de l’ICA com a espai de trobada d’antropòlegs i antropòlogues, se’n dediquin professionalment o no, incloent-hi aquells i aquelles que es troben en fase de formació. Volem fer de l’ICA un espai de trobada més enllà de les institucions universitàries. Per aquest motiu ens proposem consolidar la dinàmica, ja establerta, de jornades i taules rodones al voltant de temes d’actualitat.
  • Promoure el coneixement i l’apropament de l’antropologia a la societat més enllà dels especialistes. Tenim la voluntat de seguir impulsant accions d’acostament als museus, iniciar una descentralització de les activitats per arribar al territori, i vetllar per una major presència a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.
  • Donar suport al paper científic de l’antropologia. Volem garantir la continuïtat de les publicacions pròpies (Quaderns, Quaderns-e) millorant-ne el portal web amb una nova versió OJS (Open Journal System) i tenint cura dels criteris de qualitat i indexació. També apostem per obrir noves vies de recerca, potenciant els grups de treball integrats per socis i sòcies de l’ICA.