Notícies

Nou número de Perifèria. Revista de recerca i formació en antropologia

05/07/2022

Perifèria. Revista de recerca i formació en antropologia acaba de publicar el seu últim número 27(1).

Perifèria publica semestralment articles, apunts etnogràfics, entrevistes i ressenyes de llibres i vídeos. Els textos poden redactar-se en català, castellà, francès, anglès o portuguès. Es du a terme una avaluació per parells cecs (peer-review) dels articles i no es cobren taxes ni quotes per les publicacions. La política de l’accés obert fa possible un intercanvi gratuït de coneixement: permet llegir, descarregar, distribuir i reproduir parcialment o enllaçar els textos sense demanar permís (Creative Commons Attribution 4.0 Unported License). A més, la revista està indexada a: Dipòsit Digital de Documents (UAB), Directorio de revistas de la Universidad de La Rioja, Directory of Open Access Journals (DOAJ), Sistema regional de información en línea para Revistas científicas de América Latina, Caribe, España y Portugal, Revistes Catalanes amb Accés Obert, Revistas españolas de Ciencias Sociales y Humanidades, REDIB, CARHUS+ i ERIHPLUS.

+ info:

+ info: https://revistes.uab.cat/periferia