Notícies

“TRAJECTÒRIES”

23/02/2022

Una guia educativa de l’Associació Antropologies

Realitzada per en Miquel Martorell que dona a conèixer les mobilitats infantils a l’escola. La guia divulga els resultats d’una recerca antropològica i està il·lustrada per l’Ariadna Ramis.

T’interessa saber què tenen a veure les migracions, els desnonaments, els viatges i els canvis d’escola? Vols descobrir com es manifesten a l’escola? A través de set històries narrades en primera persona, els i les protagonistes de les mobilitats infantils expliquen les seves experiències, somnis i reptes.

La guia presenta vuit propostes d’activitats per treballar les mobilitats infantils. Es tracta de tallers, dinàmiques i projectes de diferents durades i formats, que pretenen posar el fenomen sobre la taula i acompanyar els infants que viuen experiències de mobilitat.

Es pot descarregar-la aquí: https://associacioantropologies.org/formacio

Per saber-ne més: miquel.martorell.faus@gmail.com , associacioantropologies@gmail.com.