Notícies

Nou número de la Revista d’Etnologia de Catalunya

28/07/2021

El dossier central d’aquest nou número, porta per títol “Identitats i reivindicacions nacionals en un món global” i ha estat coordinat per la professora d’antropologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Montserrat Clua i Fainé.

La Revista d’etnologia de Catalunya (REC) és una publicació especialitzada en els àmbits de l’antropologia, l’etnologia i el patrimoni cultural a Catalunya i d’arreu. La revista s’ha convertit en una plataforma de difusió de les iniciatives, les realitzacions, les teories i les experiències dels investigadors, les entitats i els col·lectius que conformen aquest camp del coneixement dins de les ciències socials.

La REC és una publicació de la Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural
(DGCPAC)

Núm 45. Desembre 2020