Notícies

Crida d’articles Revista Perifèria

08/02/2021

Enviaments pel proper número abans del 6 d’abril de 2021

“Perifèria. Revista de recerca i formació en antropologia” reb articles durant tot l’any i, pel pròxim número de juny de 2021, es tindran en compte tots els textos que arribin abans del 6 d’abril de 2021 que compleixin les normes de la revista i s’enviïn a través de la plataforma.

Us recordem que Perifèria publica semestralment articles, apunts etnogràfics, entrevistes i ressenyes de llibres i vídeos. A més, arrel de l’èxit del número especial d’ Etnografies de la pandèmia per coronavirus” de l’any passat, en aquest nou número inaugurem una secció permanent: “De la Nova Normalitat a la Nova Realitat” (podeu consultar la informació sobre aquesta nova secció a l’apartat d’Avisos de la nostra pàgina web). Els textos poden redactar-se en català, castellà, francès, anglès o portuguès. Es du a terme una avaluació per parells cecs (peer-review) dels articles i no es cobren taxes ni quotes per la publicació. La política de l’accés obert fa possible un intercanvi gratuït de coneixement: permet llegir, descarregar, distribuir i reproduir parcialment o enllaçar els textos sense demanar permís (Creative Commons Attribution 4.0 Unported License). A més, la revista està indexada a: Dipòsit Digital de Documents (UAB), Directorio de revistas de la Universidad de La Rioja, Directory of Open Access Journals (DOAJ), Sistema regional de información en línea para Revistas científicas de América Latina, Caribe, España y Portugal, Revistes Catalanes amb Accés Obert, Revistas españolas de Ciencias Sociales y Humanidades, REDIB, CARHUS+ i ERIHPLUS.

Per qualsevol dubte o consulta podeu escriure a revista.periferia@uab.cat 

+info: https://revistes.uab.cat/periferia