Notícies

Difusió del Projecte Internacional d’Investigació IMAGINE EURO

17/12/2020

Projecte amb participació del Grup de Recerca Antropològica sobre els Impactes de la Covid-19 (GRAIC) de l’ICA.

Difusió sobre el projecte Imagine EURO (Improving maternal Newborn Care in the European Region) en el qual participa una de les coordinadores del Grup de Recerca Antropològica sobre els Impactes de la Covid-19 (GRAIC) de l’ICA.Imagine EURO és un projecte europeu coordinat pel centre col·laborador de l’OMS de l’IRCCS Burlo Garofolo Trieste, IP: MD PhD Marzia Lazzerini.Responsable a Espanya: MA PhD Serena Brigidi. Equip d’investigació: PhD candidate Ana Canales Viver (GRAIC, ICA).

És un projecte basat en una xarxa de més de 10 països. Inclou dues enquestes en línia (una per a mares i una altra per a treballadors/es de la salut, aquesta última en fase de construcció) per explorar la preparació, la qualitat i la resiliència dels serveis de salut materna i neonatal, entre països de la regió europea de l’OMS, en diferents fases de la pandèmia de COVID-19.L’objectiu és comprendre els punts de vista i les experiències de les dones que donen a llum, així com de les / els professionals de la salut involucrades en l’atenció materna i neonatal. L’objectiu és compartir els resultats per ajudar a altres a brindar serveis de qualitat. L’enquesta es basa en els Estàndards de l’OMS per millorar la qualitat de l’atenció hospitalària materna i neonatal.Per a MARES: ¿Va donar a llum en un hospital després de l’1 de març de 2020?

EXPLICA’NS LA TEVA EXPERIÈNCIA:

Espanyol: https://redcap.burlo.trieste.it/surveys/?s=DJP8K4JAE7

Català: https://redcap.burlo.trieste.it/surveys/?s=E3JP8PKXXM

Per a PROFESSIONALS DE LA SALUT: És vostè un/a professional de la salut directament involucrat/da en l’atenció materna / neonatal a nivell de centre durant la pandèmia de COVID-19? Participa a l’enquesta: la teva opinió importa! (En construcció)

Per a més informació sobre el projecte:https://www.facebook.com/IMAGINEEuroSpain-103626541600556