Notícies

XI Trobada d’estudi per a la preservació del patrimoni de la pedra seca i l’arquitectura tradicional

03/09/2020

5, 6 i 7 de novembre de 2021.

Comunicacions i pòsters abans del 14 d’abril de 2021.

Inscripció prèvia (gratuïta)

Una trobada que ha esdevingut un punt habitual i necessari per a difondre i analitzar els diferents inventaris i estudis al voltant d’aquesta tècnica constructiva, així com també en l’àmbit de l’ensenyament de la tècnica i la professionalització de l’ofici. En aquesta edició afegim a més a més d’estudis i la preservació de la pedra seca, l’àmbit de la resta de l’arquitectura tradicional que en els darrers anys ha tingut una gran embranzida.

ÀMBITS DE TREBALL

Àmbit 1: Patrimoni: catalogació, paisatge, conservació i llengua

Àmbit 2: Educació formal i no formal

Àmbit 3: Arquitectura tradicional: bones practiques d’intervencions i exemples

INSCRIPCIONS

Cal formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a carles@irmu.org amb les vostres dades:

Nom i cognoms:

DNI:

Institució / entitat (si escau):

Àmbit professional:

ÀMBIT PROFESSIONAL

La quota de 45 € dona dret a la inscripció més el dinar i al sopar de dissabte.

La quota de 45 + 15 € dona dret a la inscripció i a rebre la publicació de les actes de la Trobada.

La quota de 90 € dona dret a la inscripció més a tots els àpats des de divendres al vespre i fins el diumenge migdia

La quota de 90 +15 € dona dret a la inscripció més a tots els àpats des de divendres al vespre fins el diumenge migdia i rebre la publicació de les actes de la Trobada. 

L’organització facilitarà informació sobre allotjaments per a les persones que s’inscriguin a la Trobada.

L’assistència a la Trobada és gratuïta i lliure, però la inscripció prèvia a les jornades dona dret a rebre’n el dossier i a la participació en diferents àpats.

COMUNICACIONS I PÒSTERS

Un cop feta la inscripció a la Trobada, si hi voleu presentar una comunicació, cal enviar a carles@irmu.org, abans del 14 d’abril de 2021, el títol de la comunicació i un resum d’una pàgina.

Un cop acceptada la comunicació per part del comitè científic, us comunicarem el dia i la hora de la presentació. El text final de la comunicació s’enviarà al juliol de 2021.


Organitza: APSAT (Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional), Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Institut Ramon Muntaner

Amb la col·laboració de:  Ajuntament de Móra la Nova, Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, Ajuntament de la Torre de l’Espanyol, Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre – Terra Alta, Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, Parc Natural dels Ports,  Comissió Cívica de les Terres de l’Ebre, Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Amics de Riba-roja , Fundació El Solà, Carrutxa, Col·legi d’Arquitectes de les Terres de l’Ebre, Universitat Rovira i Virgili.

Amb el patrocini de: Obra Social “La Caixa”

Més informació: https://www.irmu.org/news/2713