Notícies

L’ICA s’adhereix al comunicat del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona front la COVID-19

11/05/2020

Adhesions al comunicat de petició de regularització extraordinària a persones immigrades en situació irregular.

El comunicat compta ja amb més de 260 adhesions, entre persones individuals, entitats i organitzacions. La llista d’adhesions es compon de tot l’ampli i divers espectre dels moviments socials, amb la participació d’associacions veïnals, sindicats, entitats de defensa de drets, entitats esportives, d’inserció sociolaboral, culturals, interculturals, empreses de l’economia social i cooperativa i òrgans de l’administració pública i universitaris. Completen la llista adhesions de persones a títol individual.
Nota de premsa ​

RELACIÓ ADHESIONS REBUDES FINS 5 DE MAIG, 269.

Continua en marxa la campanya per noves adhesions. Podeu escriure a: ? consellimmigracio@bcn.cat.

COMUNICAT COMPLET 

?? SÍNTESI  

TWITTER @BCN_CiutatDrets​