04/09/2019

CfP Perifèria. Revista d'Investigació i formació

Oberta la convocatòria de recepció de propostes de Perifèria. Revista d'Investigació i formació en Antropologia per al número de desembre 2019. Es consideraran per a la seva publicació tots aquells treballs rebuts abans del 21 d'octubre de 2019.

Perifèria publica semestralment articles, apunts etnogràfics, entrevistes i ressenyes de llibres i de vídeos. Els texts es poden redactar en català, espanyol, francès, anglès o portuguès. Es fa avaluació per pars (peer-review) i no es cobren taxes ni quotes per la publicació dels articles. La política d'accés obert permet un major intercanvi gratuït de coneixement: permet llegir, descarregar, distribuir i reproduir parcialment o enllaçar els textos sense demanar permís (creative Commons Attribution 4.0 Unported License).

La revista està indexada a: Dipòsit Digital de Documents (UAB), Directori de revistes de la Universidad de La Rioja, Directory of Open Access Journals (DOAJ), Sistema regional de información en línea para Revistas científicas de América Latina, Caribe, España y Portugal, Revistes Catalanes amb Accés Obert, Revistas españolas de Ciencias Sociales y Humanidades, CARHUS+.

Trobareu més informació a la web https://revistes.uab.cat/periferia. Per a qualsevol dubte o consulta podeu escriure'ns a: revista.periferia@uab.cat