I Jornada d’Innovació en la Intervenció Socioeducativa: L'impacte en l'àmbit local

Data: 13/06/2019 08:30 - 14:00

Organitza: Universitat Rovira i Virgili

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: AQUI

Es donaran certificats d'assitència a les persones inscrites.

Aquesta activitat serà reconeguda en el Pla de Formació del PDI, amb el codi PROFI227 pel professorat URV.

Lloc: Aula Magna del Campus Catalunya de la URV (Tarragona).

Aquesta jornada està emmarcada en la 1ª Edició del Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa (MIISE) i pretén conèixer i debatre sobre el potencial que la recerca té en la intervenció socioeducativa a l’hora de produir impacte i transformació social.

Objectiu de la jornada

La crisi socioeconòmica iniciada el 2008 ha provocat l'emergència de situacions de desigualtat, exclusió social i canvis en la provisió pública de serveis que ens estan afectant fins avui. Les conseqüències d’aquesta crisi van ser immediates, però també han estat a llarg termini i requereixen professionals capacitats per analitzar la complexitat d’aquests nous escenaris i intervenir-hi.

En aquest context de “recuperació socioeconòmica”, la I Jornada d’Innovació en la Intervenció Socioeducativa es planteja tractar sobre l’impacte de la intervenció socioeducativa en l’àmbit local des d’una mirada innovadora i múltiple.

 

Emmarcada en la 1a edició del màster universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa, aquesta jornada presentarà projectes i experiències desenvolupades al nostre territori fetes pels nostres professionals que permetran conèixer i debatre sobre el potencial que la recerca té en la intervenció socioeducativa a l’hora de produir impacte i transformació social. Es donaran a conèixer noves metodologies que estan emergint com a alternativa vàlida a l’hora d’intervenir en la diversitat sociocultural que ens envolta. En aquest sentit, la Jornada inclou la realització d’un taller vivencial sobre art i justícia social, a càrrec del projecte 4cordes de Musicop, en què l’alumnat de 4t de primària de l’escola Sant Salvador (Tarragona) ens demostrarà com l’art es pot incorporar com a eina d’impacte en la intervenció socioeducativa.

Per a més informació, podeu consultar el programa http://bit.ly/2Hycgou o a través del correu: eva.zafra@urv.cat 

jornada URV.JPG