29/05/2017

Màster d'estudis avançats en exclusió social (Universitat de Barcelona)

Sessió informativa: Dijous 8 de juny de 2017 a les 12 h. i a les 17 h.

Presentació

El màster d'Estudis Avançats en Exclusió Social respon a la necessitat de promoure investigacions i pràctiques socials especialitzades que puguin donar resposta a les necessitats i als drets bàsics de les persones en l'estat del benestar.

El màster pretén, d'una banda, formar investigadors capaços d'identificar, analitzar i proposar accions que impulsin els drets que atorga la societat del benestar des d'una visió globalitzadora i, de l'altra, capacitar experts en el disseny, avaluació i gestió de programes institucionals i equips professionals en l'àmbit de l'exclusió social.
El màster ofereix una formació adreçada a capacitar experts altament qualificats en les actuacions següents:
- El disseny i desenvolupament d'investigacions multidisciplinàries per afavorir polítiques i pràctiques professionals capaces d'abordar problemàtiques d'exclusió social.
- L'anàlisi i avaluació institucional i comunitària dels programes i projectes de prevenció i atenció a individus i col.lectius en situacions d'exclusió i desigualtat socials.
- La direcció i gestió d'equips multidisciplinaris que treballen per a la integració social de les persones, ja sigui en la prevenció de les causes o en el tractament dels efectes de les situacions d'exclusió social.

+info: http://www.ub.edu/web/ub/ca/estudis/oferta_formativa/master_universitari/fitxa/E/MDH02/index.html?

Arxius relacionats:
master_exclusio_social_2017_es-2.pdf (405Kb)